BioBoom - magazin online produse BIO
Transport GRATUIT la comenzi de peste 150 lei !

Articole - Blog BioBoom

Totul despre germinare

27 Septembrie 2017
Semințele germinate au devenit foarte populare în ultima vreme. Se vorbește din ce în ce mai mult despre cât sunt de sănătoase și ce multe beneficii p...

Cum să-ți prepari un mic dejun perfect și gustos din musli

06 Septembrie 2017
Ar trebui să renunțăm în a mai avea un mic dejun „ca la carte”, un mic dejun cu care am fost învățați de mici. Ar trebui să renunțăm la vest...

101 beneficii și întrebuințări ale uleiului de cocos

23 August 2017
Uleiul de cocos are nenumarate beneficii pentru sănătate, păr și piele și foarte multe întrebuințări în gospodăria ta.   Descopera cele 101 be...

Curele de detoxifiere cu sucuri Bio

24 Iulie 2017
Smoothie-urile și sucurile bio încep să devină din ce în ce mai populare odată cu sezonul estival. Supermarketurile sunt pline de fructe și legume pro...

Cum se definește un produs BIO?

27 Iunie 2017
Auzim și vedem tot mai des în jurul nostru termenul de  „produs BIO”, însă poate nu toți înțelegem cu adevărat ce înseamnă defapt un produs BIO....

Beneficii consum fructe uscate

22 Iunie 2017
Vedem prin supermarketuri fel de fel de fructe uscate și deshidratate care arată și sunt ambalate ciudat și ne zicem în gândul nostru că „Eh, astea su...

Articole

Diabetul zaharat - cauze, simptome, tratamente bio

Data: 14 Noiembrie 2017

Din ce în ce mai multe persoane suferă de diabet zaharat, ca dovadă faptul că există din ce în ce mai multe produse dedicate special acestor oameni. Magazinele au început să-și creeze chiar și standuri speciale pentru persoanele care au această afecțiune. Această boală a început să fie din ce în ce mai răspândită și încă nu există vreun tratament definitiv care să te scape de diabet zaharat pentru totdeauna.

Citește în continuare →

Boala Meniere

Data: 13 Noiembrie 2017

Deseori, bolile acestea mai rar întâlnite nu prea sunt cunoscute de către doctori și tratate necorespunzător sau netratate deloc. Boala Meniere are o incidență relativ scăzută, apar foarte puține cazuri anual și de aceea tratamentele corespunzatoare sunt limitate.

Citește în continuare →

Totul despre germinare

Data: 27 Septembrie 2017

Semințele germinate au devenit foarte populare în ultima vreme. Se vorbește din ce în ce mai mult despre cât sunt de sănătoase și ce multe beneficii pot avea asupra întregului organism. Natura, în general, ne oferă foarte multe beneficii, însă deseori nu suntem conștienți de acestea.

Citește în continuare →

Cum să-ți prepari un mic dejun perfect și gustos din musli

Data: 06 Septembrie 2017

Ar trebui să renunțăm în a mai avea un mic dejun „ca la carte”, un mic dejun cu care am fost învățați de mici. Ar trebui să renunțăm la vestita omletă sau ouă ochiuri și să încercăm ceva nou, ceva mult mai sănătos și gustos, ceva revoluționar.

Citește în continuare →

101 beneficii și întrebuințări ale uleiului de cocos

Data: 23 August 2017

Uleiul de cocos are nenumarate beneficii pentru sănătate, păr și piele și foarte multe întrebuințări în gospodăria ta.  

Descopera cele 101 beneficii ale uleiului de cocos!  Ce spun expertii si care este aportul acestui minunat aliment asupra sanatatii noastre.

Citește în continuare →

Curele de detoxifiere cu sucuri Bio

Data: 24 Iulie 2017

Smoothie-urile și sucurile bio încep să devină din ce în ce mai populare odată cu sezonul estival. Supermarketurile sunt pline de fructe și legume proaspete și la fel și grădinile noastre. E timpul să mai renunțăm la alimentele semipreparate consumate în timpul iernii și să alegem ceva mai bio, mai bun pentru sănătatea noastră.

 

Citește în continuare →

Cum se definește un produs BIO?

Data: 27 Iunie 2017

Auzim și vedem tot mai des în jurul nostru termenul de  „produs BIO”, însă poate nu toți înțelegem cu adevărat ce înseamnă defapt un produs BIO. Poate unii ar zice că „Un produs natural”, „Un produs sănătos” sau „Standu ăla de mâncare de la mall de unde nu prea cumpără nimeni pentru că prețurile sunt prea mari, așa că preferă să aleagă vestita șaorma la farfurie.” Ce-i drept, toate aceste afirmații sunt corecte, însă incomplete. 

Citește în continuare →

Beneficii consum fructe uscate

Data: 22 Iunie 2017

Vedem prin supermarketuri fel de fel de fructe uscate și deshidratate care arată și sunt ambalate ciudat și ne zicem în gândul nostru că „Eh, astea sunt pentru tipele alea anorexice ce nu mănâncă altceva ca nu cumva să se îngrașe. Mai bine mă duc eu și îmi cumpăr două pizze și vreo două șaorme ca să fiu sigur că mă satur. ” Concepție total greșită pentru că fructele deshidratate nu numai că sunt un deliciu pentru papilele gustative, dar sunt și un deliciu pentru sănătate. Și nu, nu am fost ironică atunci când am specificat că fructele deshidratate sunt delicioase. Trebuie doar curajul necesar pentru a le gusta, chiar dacă nu arată la fel de bine ca o pizza proaspăt scoasă de pe vatră.  Și cu ele ca și cu dansul, primul pas e mai greu (respectiv prima îmbucătură) și restul vine de la sine.  Odată ce le-ai descoperit gustul, e posibil să nu te mai poți despărți de ele.

Citește în continuare →

Stilul de viață raw vegan

Data: 15 Iunie 2017

Recent, am observat din ce în ce mai multă lume care decide să adopte stiluri de viață vegetariene, vegane sau raw-vegane, sau cum mai sunt numite ele: „stiluri de viață sănătoase”. News feed-ul de la facebook începe să fie plin de videoclipuri și postări cu animale chinuite, menite să șantajeze emoțional, care să te îndemne că dacă iubești animalele, ar trebui să renunți  la proteina animală, sau și mai argotic spus, să renunți în a le mânca! Deci, dacă ar fi să ne luăm după logica acelor filmulețe, dacă nu ești vegetarian, nu iubești animalele. Dar oare ăsta să fie principalul motvi pentru care oamenii adoptă aceste stiluri de viață? Pur și simplu dragostea pentru animale îți umple organismul cu proteine? Sau cum ar zice vorba aceea „Dragostea trece prin stomac.”? Fie că dragostea trece sau nu prin stomac, nu acesta e principalul motiv pentru care oameni decid să facă o schimbare în alimentația lor, ci există o grămadă de beneficii.

Citește în continuare →
«1»Pagina 1din 1
Sus