Curele de detoxifiere cu sucuri Bio
Transport GRATUIT la comenzi de peste 150 lei !

Articole - Blog BioBoom

Totul despre germinare

27 Septembrie 2017
Semințele germinate au devenit foarte populare în ultima vreme. Se vorbește din ce în ce mai mult despre cât sunt de sănătoase și ce multe beneficii p...

Cum să-ți prepari un mic dejun perfect și gustos din musli

06 Septembrie 2017
Ar trebui să renunțăm în a mai avea un mic dejun „ca la carte”, un mic dejun cu care am fost învățați de mici. Ar trebui să renunțăm la vest...

101 beneficii și întrebuințări ale uleiului de cocos

23 August 2017
Uleiul de cocos are nenumarate beneficii pentru sănătate, păr și piele și foarte multe întrebuințări în gospodăria ta.   Descopera cele 101 be...

Curele de detoxifiere cu sucuri Bio

24 Iulie 2017
Smoothie-urile și sucurile bio încep să devină din ce în ce mai populare odată cu sezonul estival. Supermarketurile sunt pline de fructe și legume pro...

Cum se definește un produs BIO?

27 Iunie 2017
Auzim și vedem tot mai des în jurul nostru termenul de  „produs BIO”, însă poate nu toți înțelegem cu adevărat ce înseamnă defapt un produs BIO....

Beneficii consum fructe uscate

22 Iunie 2017
Vedem prin supermarketuri fel de fel de fructe uscate și deshidratate care arată și sunt ambalate ciudat și ne zicem în gândul nostru că „Eh, astea su...

Curele de detoxifiere cu sucuri Bio

Data: 24 Iulie 2017

Smoothie-urile și sucurile bio încep să devină din ce în ce mai populare odată cu sezonul estival. Supermarketurile sunt pline de fructe și legume proaspete și la fel și grădinile noastre. E timpul să mai renunțăm la alimentele semipreparate consumate în timpul iernii și să alegem ceva mai Bio, mai bun pentru sănătatea noastră.

Foarte în vogă în ultima vreme sunt curele de detoxifiere.

Toată lumea se laudă că ține cure de detoxifiere, dar puțini știu ce implică cu adevărat acestea, cum se realizează corect și ce înseamnă defapt o cură de detoxifiere.

Ce este o cură de detoxifiere?

Detoxifierea organismului înseamnă eliminarea din organism a unor substanțe toxice acumulate până acum prin funcționarea lui. Altfel spus, după ce ai mâncat toată iarna șaorma, pizza și McDonalds, e bine să îi oferi organismului tău o perioadă să respire. Chiar are nevoie!

Cum se face corect o cură de detoxifiere?

Detoxifierea nu implică doar consumarea de sucuri o lungă perioadă de timp, după care revenim la șaorma și la BigMac. Detoxifierea implică și o alimentație sănătoasă după cura cu sucuri. Astfel, tot efortul depus într-o cură de o săptămână s-ar putea să fie în zadar dacă după ne îndopăm cu fast food.

Este recoamndat ca sucurile pe care le consumați să fie proaspete, cu ingrediente fie din propria grădină, fie din piață.

Un alt lucru foarte important este și perioada pregătitoare a organismului. Înainte cu o săptămână nu trebuie să ne îndopăm cu tot ce prindem pentru că ne zicem că „Poate o să-mi fie poftă.” Organismul trebuie pregătit trepat pentru această trecere așa că este recomandat ca ușor, ușor să reduceți cantitatea de mâncăruri gătite și să introduceți cât mai multe fructe și legume în alimentația voastră.

Totodată trebuie să știți ce și cum puteți combina pentru a nu vă afecta stomacul prea tare. Frunzele se combină totdeauna doar cu rădăcinoasele cum ar fi: morcovi, cartofi dulci, sfecla roșie sau ghimbirul, cu mere sau cu vlăstari de lucernă, floarea soarelui, etc. Rădăcinoasele nu se combină niciodată cu fructele, asta dacă nu vreți ca stomacul vostru să înceapă să danseze pe ritmuri de salsa!

Într-o astfel de cură, fibrele sunt cele mai necesare. Niciodată nu consumăm destul fibre, preferăm să evităm verdeața. Totdeauna ar trebuisă avem și o salată verde lângă frpiptură pentru a ne ușura digestia și a echilibra substanțele din organsimul nostru. Lipsa fibrelor este principala cauză a constipațiilor.

Nu îți rămâne decât să îți cumperi un smoothie maker și să încerci să-ți testezi imaginația. Pe internet poți găsi o varietate de rețete pentru smoothie-uri, dar ești oricând liber să încerci propriile tare idei.

Respectă cu strictețe regulile enumerate mai sus și fă-ți de cap cu sucurile naturale pentru un organism sănătos. Dacă vrei să ai rezultate maxime, combină această dietă sănătoasă și cu un stil de viață sănătos. Mergi la culcare înainte de ora 24 și fă cât de mult sport poți. Dacă ai o minte odihnită și sănătoasă, la fel va arăta și corpul.

 

Lista completa de sucuri bio comercializata de BioBoom: https://bioboom.ro/bauturi/sucuri-Bio

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  • Nici un comentariu pănă acum
Sus