Se incarca...
Miere de Manuka BIO, MGO 550, UMF 25+ 250g Miere de Manuka BIO, MGO 550, UMF 25+ 250g
Miere de Manuka BIO, MGO 550, UMF 25+ 250g

-9%

  • Raw Food
  • Bio
  • Organic

Miere de Manuka BIO, MGO 550, UMF 25+ 250g

  • Pretul include TVA 9.00%
  • Cod produs 900414500071
  • Brand BioBoom
  • 0 review-uri

180,00 lei

196,90 lei (reducere 16,90 lei)

Precomanda
  • Info stoc: Lipsa Stoc
  • 15 lei taxa unica de transport!
  • Peste 200 lei transport gratuit!
  • Adauga in wishlist
  • Anunta-ma cand scade pretul

Descriere produs

Mierea de Manuka din Noua Zeelanda este cu adevarat una din minunile naturii. Provenind din arborele nativ de Manuka (Leptospermum Scoparium), aceasta miere a fost folosita de-a lungul istoriei in Noua Zeelanda pentru diverse afectiuni. Aceasta miere organica de Manuka provine din insula indepartata si nepoluata din coasta de vest a Noii Zeelande.

Miere provine din nectarul florilor arbuştului Manuka (lat. Leptospermum scoparium), care cresc in regiunile muntoase din Noua Zeelanda. Mierea obţinuta din aceste flori are proprietaţi antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente, conform cercetarilor recunoscute. Cercetarea caracteristicilor antibacteriene ale Mierii Manuka a inceput cu in jur de 20 de ani in urma, mai ales prin intermediul lui Dr. Peter Molan si Universitatea din Waikato.

Caracteristicile antibacteriene se atribuie peroxidului de hidrogen, H2O2. Albinele strang nectar si polen de pe Manuka si le aduc inapoi in stupi. Perhidrolul se creeaza printr-o reactie naturala intre valoarea pH redusa, continutul redus de umiditate si diferite enzime. 

  • 25+ corespunde cu MGO 550+ si inseamna ca un kilogramul de miere contine cel putin 550 mg de metilglioxal.
  • MGO = metilglioxal este un produs secundar al descompunerii glucozei in oameni. Se produce in timpul incalzirii produselor alimentare la temperaturi mari.
  • Descoperirea substantei MGO in mierea Manuka i se atribuie lui Dr. Henle de la Universitatea Dresden, Germania. El este un cercetator care lucreaza la descoperirea substantelor periculoase create in timpul incalzirii alimentelor.
  • MGO – metilglioxal - este un membru al grupei dicarbonililor (o grupa de substante toxice), iar la nivelele gasite in unele mieri Manuka, pana la 1.000 ppm, exista unele preocupari in ceea ce priveste siguranta lui alimentara.
  • MGO este primul predecesor al Advanced Glycation End products (AGE-uri).
  • AGE-urile sunt asociate cu numeroase boli legate de varsta, inclusiv boala Alzheimer, afectiunile cardiovasculare, accidente vasculare, cataracte, cancer si diabet.

Ingrediente: 100% miere Manuka Bio cu factor TA 25+

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review