Se incarca...

Propolis Bio

Filtreaza produsele
Propolis Brut Bio 10g

7,90 lei

Adauga in cos
In stoc

Propolisul este unul dintre cele mai puternice medicamente ale naturii. 

Propolisul BIO, numit si clei de albine, este o substanta rasinoasa aromata colectata de albine din mugurii si axilele frunzelor anumitor copaci si folosita pentru acoperirea peretilor interiori din stup, astuparea gaurilor si a crapaturilor stupului, lipitul fagurilor de rame si acoperirea daunatorilor intrati si omorati in stup.

Propolisul BIO este un adevarat cocktail de substante cu efecte terapeutice: derivati flavonici (vitamina P), acid ferulic (activ contra germenilor Gram pozitiv si Gram negativ), aminoacizi, balsamuri, fermenti, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, arsen, staniu, aluminiu, vanadiu, wolfram, fier, aur, iridiu, calciu), foarte multe substante antibiotice si ceruri. De asemenea contine si vitamine importante pentru sanatatea adultilor si a copiilor: vitamina A, B1, B2, B si E. Datorita proprietatilor antivirale, antibiotice, antitoxice si antiinflamatorii, propolisul BIO are foarte multe utilizari acoperind o paleta foarte larga de afectiuni si boli.

Are proprietati terapeutice (bactericide, antivirale, antimicotice, antiinflamatorii, anestezice, analgezice, regeneratoare, antitoxice) cunoscute inca din Antichitate, avand si o actiune bioactiva puternica.