Se incarca...
Ulei de Cocos Bioboom BIO 1 Litru Extravirgin Presat la Rece Ulei de Cocos Bioboom BIO 1 Litru Extravirgin Presat la Rece

54,90 lei

69,90 lei (reducere 15,00 lei)

Adauga in cos
Ulei de Cocos Bioboom BIO 1 Litru Extravirgin Presat la Rece
Ulei de Cocos Bioboom BIO 1 Litru Extravirgin Presat la Rece

-22%

  • Raw Food
  • Bio
  • Vegan

Ulei de Cocos Bioboom BIO 1 Litru Extravirgin Presat la Rece

  • Pretul include TVA 9.00%
  • Cod produs 5907709957855
  • Brand BioBoom
  • 5.00 2
  • 2 review-uri
54.90

54,90 lei

69,90 lei (reducere 15,00 lei)

Adauga in cos
  • Info stoc: In stoc
  • 14 lei taxa unica de transport!
  • Peste 200 lei transport gratuit!
  • Adauga in wishlist
  • Anunta-ma cand scade pretul

Promotii

Pachet pentru ingrijirea parului

139,30 lei

144,30 lei

Adauga in cos

Descriere produs

Ulei de Cocos Bioboom BIO 1 Litru Extravirgin Presat la Rece

  • Uleiul de cocos bioboom este un ulei de cocos extravirgin presat la rece, fara aditivi, nu este incalzit si detine certificat de origine ecologica BIO.
  • Produs in Filipine, din cea mai buna pulpa de nuca de cocos crescuta natural.
  • Pentru a pastra calitatile nutritive, gustul natural, mineralele si antioxidantii din pulpa de nuca de cocos procesul de realizare a uleiului de cocos este un proces ecologic realizat prin presarea la rece si filtrare succesiva.
  • Se pot prepara o multitudine de tratamente cosmetice pentru par si ingrijire a corpului.
  • Uleiul de cocos Bioboom este un produs raw, vegan, perfect pentru dietele vegetariene si raw-vegane si nu contine alergeni.

Prezentare video ulei de cocos Bioboo



Cum se obtine uleiul de cocos Bioboom ?

Uleiul de cocos se obtine din pulpa de nuca de cocos presata la rece. 
Stiati ca? : Este nevoie de 12 luni pentru ca o nuca de cocos sa se dezvolte armonios dintr-o floare a arborelui de cocos. Cele mai bune nuci de cocos sunt cele care sunt lasate sa cada in mod natural. 
 
Cel mai bun ulei de cocos, precum uleiul de cocos Bioboom, este facut din acele nuci de cocos prospete care cad natural si sunt alese cu grija.
 
Puteti observa tara de origine clar indicata pe eticheta produsului. 
 
Uleiul de nuca de cocos Bioboom este extras prospat la cel mult 4 ore de la cultivarea nucilor de cocos. Este folosit doar continutul alb al nucii de cocos care determina culoarea alba imaculata a acestuia si ii confera o aroma puternica.
 
Este o sursa sanatoasa de grasimi sanatoase, asta datorita continutului de aicd lauric. Acidul lauric, aceasta grasime benefica reprezita 48.21% din compozitia totala de grasimi. Acest lucru il face sa fie cea mai bogata sursa de acid lauric. Organismul transforma acidul lauric în monolaurina, benefica pentru funcția imunitara. 
Uleiul de cocos este cea mai bogata sursa de acid lauric dupa laptele matern.

Procesul tehnologic prin care se obtine uleiul de cocos Bioboom:

Presarea la rece a turtelor de nuca de cocos este un proces tehnologic predominant in Filipine, tara de origine a uleiului de nuca de cocos Bioboom si foloseste o asa numita “presa cu surb” mecanica pentru extragerea uleiului din materia prima.
 
Metoda aleasa in producerea uleiului de nuca de cocos Bioboom este cea de presare la rece, metoda prin care se produce mai putin ulei in comparatie cu metoda de presare la cald, dar pastreaza tot ce e mai bun din nuca de cocos, nutrientii.
  • Primul pas: se indeparteaza carcasa exterioara (cojile) care asigura pana la procesul de procesare o protectie ca continutului , aceasta este dura si fibroasa. 
  • Pasul 2: se desprinde tesala (stratul maroniu) care il regasim intre carcasa si miezul nucii de cocos. Acest strat se foloseste la unele uleiuri de cocos. Noi folosim doar miezul nucii pentru a obtine cel mai bun ulei de cocos.
  • Pasul 3: Miezul de nuca de cocos brut este macinat, apoi uscat la temperaturi controlate care nu depasesc 45 ° C dimp de doua ore si jumatate.
  • Pasul 4: Continutul uscat de nuca de cocos obtinut la pasul 3 este trecut printr-o presa care preseaza untul de cocos, proces prin care se separa pulpa ramasa si se obtine uleiul. In controlul acestui proces se foloseste apa pentru a pastra o temperatura conform procedeului de presare la rece.
  • Pasul 5: Uleiul obtinut trece printr-o presa (sita) de filtrare, care elimina sedimentele ramase obtinandu-se astfel uleiul de nuca de cocos crud Bioboom.

Ce inseamna ulei de cocos extravirgin?

Uleiul de nuca de cocos extravirgin este acelasi lucru ce descrie uleiul de cocos nerafinat. Acest aspect al uleiului de cocos denota calitatea acestuia ca fiind una superioara. Uleiul de cocos Bioboom este catalogat ca fiind un ulei de cocos de calitate superioara tocmai din acest considerent, este un ulei nefiltrat. 

Ce proprietati detine uleiul de cocos Bioboom ?

Proprietati fizice:

  • Culoare: Uleiul de nuca de cocos devine incolor la 30 ° C. In forma solida prezentata la borcan este de culoare alba;
  • Miros: Fiind un ulei de cocos nerafinat, nealbit si nedezodorizat, uleiul de cocos Bioboom isi pastreaza aroma puternica de nuca de cocos;
  • Punct de topire: Uleiul de nuca de cocos se topeste la la 25 ° C 
  • Solubilitate in apa: Se formeaza un amestec lichid de culoare alba omogen atunci cand uleiul de cocos este “batut” cu putina apa. La temperatura camerei este insolubil in apa fara aplicarea actiunilor de amestecare.
  • Densitate: 924,27 Kg / m3
  • Acid Lauric: 48,21

Proprietati chimice:

  • Ueiul de cocos este compus din acizi grasi saturati (94%) dintre care un procent semnificativ este reprezentat de acizii grasi cu lant mediu care sunt transportati direct in ficat pentru a fi folositi ca energie. Acest tip de grasime este ideal pentru detoxifiere, pentru ca iti poate oferi mai multa energie atunci cand mananci in cantitati mai mici.
  • Vitamina E: ajuta parul sa devina matasos si pielea neteda.

Proprietati nutritionale:

Nu toate grasimile saturate sunt rele! Aceste grasimi saturate, prezente in uleiul de cocos sunt de fapt acizi grasi cu lant mediu (acidul capric, acidul caprilic, acidul caproic si acidul lauric), acizi care pot face minuni pentru corpul nostru. Acestea ajuta la cresterea metabolismului, la ascaderea in greutate, la cresterea nivelului de lipoproteine cu densitate ridicata (cunoscut in termen propular “coesterolul bun”). 

Proprietati medicinale:

  • este un bun antioxidant si are proprietati anti imbatranire;
  • vindeca obseala;
  • are proprietati antimicrobiene;
  • trateaza candidoza;
  • este bun in eliminarea viermilor;
  • ajuta la vindecarea problemelor digestive cronice;
  • reduce pierderea parului si impiedica albirea parului;
  • acizii grasi previn aparitia a mai multor tipuri de cancer.
Utilizare:
  • datorita rezistentei la temperaturi de fierbere foarte mari este ideal pentru a fi folosit in prepararea mancarurilor prin procesul termic de prajire;
  • se poate utiliza ca atare - una sau doua lingurite pe zi;
  • se pot prepara diverse cosmetice.

Rating 5.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review

Sunt 2 review-uri

Renata

Postat pe 21-11-2018 / 01:13

Il recomand

Daca doriti un ulei de cocos natural si cu o utilitate diversa acesta este produsul pe care il recomand

0 0

* numele dumneavoastra si comentariul vor fi afisate in pagina produsului.
Comenteaza

Cristina Ioana

Postat pe 19-03-2018 / 23:03

Super! recomand

Raport pret calitate foarte bun. Recomand cu incredere

0 0
Singurul ulei de cocos pe care l-am cumparat care are un gust fresh. Am cumparat de pe mai multe site-uri dar acesta mi se pare cel mai bun.

Mihai Talmas

Postat pe 23-03-2018 / 16:09

* numele dumneavoastra si comentariul vor fi afisate in pagina produsului.
Comenteaza