Se incarca...
Ulei Esential de Grapefruit PUR 10 ml Ulei Esential de Grapefruit PUR 10 ml

29,90 lei

Adauga in cos
Ulei Esential de Grapefruit PUR 10 ml

Ulei Esential de Grapefruit PUR 10 ml

  • Pretul include TVA 9.00%
  • Cod produs 5420008501708
  • Brand Pranarôm
  • 0 review-uri

29,90 lei

Adauga in cos
  • Info stoc: In stoc
  • 15 lei taxa unica de transport!
  • Peste 200 lei transport gratuit!
  • Adauga in wishlist
  • Anunta-ma cand scade pretul

Descriere produs

Grapefruitul este nativ in Asia si Indiile de Vest, cultivat in special in Statele Unite, America de sud, Brazilia si Israel. Copacul de aproximativ 10 metri are frunze lucioase, flori albe si fructe mari, de la galben pal pâna la roz in functie de soi. Fructele sunt asezate in forma de ciorchine, din englezescul "grape" derivându-i astfel numele. Glandele uleioase se regasesc in coaja proaspata a fructului, din care se preseaza uleiul esential.

Uleiul esential de grapefruit este util in cosmetica indeosebi pentru tenul gras, curatarea pielii si scalpului. Actioneaza eficace aplicat in zonele cu retentie de apa si celulita. Parfumul sau agreabil aduce optimism si prospetime.

Metoda de obtinere :  extrudarea la rece a coajei.
Proprietati :  astringent
                       diuretice
                       detoxifiant
                       antiseptic
                       anti-depresive 
Aplicare :  recomandat  (++++)  / nu utilizati:  (-)  / fiti atenti:  (!)
                    - oral (+!)
                    - pe piele (++++)
                    - reimprospatarea aerului (++++)
                    - inhalari (++++)

Proprietatile uleiului esential de grapefruit:
-lipolitic, ajuta la scaderea grasimii din celulele adipoase
-drenant, stimuleaza circulatia limfatica si reducerea retentiilor de apa
-astringent pentru piele
-imbunatateste conditia tenului mixt, gras, acneic
-fortifiant capilar, ajuta la insanatosirea scalpului si combaterea caderii parului
-impropsateaza aerul, antiseptic
-pozitivant, relaxant
-echilibreaza sistemul nervos
Dozaj uzual recomandat in compozitii cosmetice 0,5-2%
Diluat in ulei vegetal pentru masaje anticelulitice, drenante, pâna la 5 ml pentru 100 ml ulei vegetal.
Difuzat in aer pentru improspatare, ameliorarea starilor de stres si crearea unui mediu pozitivant.

Uz extern! Ca toate uleiurile esentiale, niciodata NU se foloseste nediluat. 
A nu se lasa la indemana copiilor!
A se evita contactul cu ochii!
Inainte de a folosi un ulei esential in aplicatii cutanate, realizati intotdeauna un mic test pe partea interioara a antebratului, dupa ce in prealabil ati diluat uleiul esential intr-un baza corespunzatoare scopului propus.

 Utilizare
-  extern : topic pentru masajul pe piele (dupa dizolvarea in ulei purtatoar), masaj, baie 
-  intern : 1 - 2 picaturi de ulei intr-o lingurita de miere sau pe un cub de zahar din trestie:dupa mese si se dizolva sub limba.

Indicatii : dureri de cap migrena, excesul de greutate, metabolismul slab, celulita, infectii ale tractului urinar, stres, probleme hepatice, infectiile piciorului si unghiilor, acnee.

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review